VANZARI, INCHIRIERI > Free-Land - Agentie imobiliara


Agentie Imobiliara FREE LAND
DEPUNERE OFERTA      
Pentru a depune oferta dumneavoastra va rugam completati formularul de mai jos:

NUME*
PRENUME*
TELEFON*
E-MAIL
DETALII OFERTA*
* Campuri Obligatorii
Nu completati acest camp:


Depuneti oferta spre vanzare in excluvitate la agentia noastra si vei beneficia de o reducere a comisionului de 50% si urmatoarele avantaje.

1. oferta dvs. va fi prezentata pe pagina de facebook a agentiei noastre;

2. oferta dvs. va fi inclusa in spotul publicitar ce ruleaza pe monitoarele din interiorul si exteriorul sediului nostru;

3. oferta dvs. va fi inclusa in programul de promovare si distribuire lunara catre toti colaboratorii nostri din tara si strainatate.

4. montarea de bannere publicitare ( optional )

Mentiune:
In cazul in care, ati lasat imobilul spre vanzare si la alte agentii imobiliare, dar nu ati semnat un contract de exclusivitate cu agentiile respective, contracul de exclusivitate cu agentia noastra se poate incheia fara a avea o obligatie fata de celelalte agentii.

Despre noi:
Conform celui mai mare portal de statistici si clasamente Trafic ( www.trafic.ro ), agentia noastra se claseaza intre primele 10 agentii imobiliare din tara dupa numarul de vizitatori ( aproximativ 8 000 ) care acceseaza lunar site-ul agentiei noastre. Suntem indexati pe prima pagina in domeniul imobiliar pe cele mai importante motoare de cautare de pe internet, Google, Yahoo, Bing ... etc Participarea la cele mai importante targuri imobiliare din tara ( vezi stirile imobiliare pe www.free-land.ro ne-a oferit posibilitatea colaborarii cu cele mai iportante agentii si dezvoltatori imobiliari din tara si strainatate.

Avem un portofoliu de peste 7000 de oferte si toate tranzactiile efectuate incepand cu 2003 anul in care am inceput sa functionam, avem experienta si posibilitatea de a prezenta evolutia preturilor in timp, evaluarea imobilelor si o baza de date cu care credem noi ca putem face diferenta fata de celelalte agentii, brokeri sau evaluatori imobiliari.

     Portal imobiliar www.imobiliare-online.ro